Arken vecka 47 mån, tis och ons.

Måndag har vi som vanligt utelek på vår fina gård tillsammans med Duvans barn och Duvans personal de hade även extra hjälp av vår vikarie Hanna Karlsson.
 
 "Mamma pappa jag kan"
Vi uppmuntrar barnen att klä på sig själva.
 
Arkens personal har haft planering då det planeras för första advent och julens alla aktiviteter.
 
Igår (tisdag) var vi uppe i skolan på biblioteket och lämnade böcker och lånade nya böcker. Barnen får vara delaktiga och titta och låna böcker tillsammans med oss pedagoger, de får även bära fram böckerna till bibliotekariern.
Efter att vi lånat nästan 20 böcker så får man klä på sig igen och gå tillbaka till gården där vi gräver och leker tillsammans i sandlådan och åker i vår båt. Idag serverade Hanna i köket fisk med frasigt täcke och gott potatismos detta är något som barnen uppskattar väl.
På eftermiddagen har vi även lite aktviteter som att göra fina tavlor som hänger i vårt fönster i matrummet, pussla eller att läsa en bra bok.   
 
    
                                      
"Jag kan själv"
 
Idag (onsdag) har vi haft spännande gymnastik uppe i skolans gymnastiksal. Vi hade idag hinderbana där barnen har fått åla, krypa hoppa och sparka boll i mål men innan hinderbanan började fick vi alla springa runt i salen och värma upp.
 
 
 
 
 
 
Åla och krypa under madrass och genom tunneln.
 
 
Hoppa från trampolin och sparka bollen i mål.
 
Har en fortsatt trevlig onsdag och ta hand om varandra!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0