Duvan och Arken torsdag och fredag V.47

             Igår Torsdag så var Duvans avd först på kyrkans barntimme och denna gång så blev det mycket fri lek. Därefter så gick Arken och Duvan tillsammans till kyrkan. Vi övade adventsssånger tillsammans med Ryssby förskola`s barngrupp. Sånger som vi sjöng var "Det lilla ljus jag har" och "Blinka lilla stjärna" och Bitte spelade vackert på gitarr till sångerna.
                                                           
 
Idag fredag så passade denne lille killen på att rutcha ner för rutchkanan, några barn lekte med lego och några andra barn lekte med bondgårdsdjuren.
                                   
 
Sedan så  gick Duvan och Arkentillsammans på utflykt till Hembygdsparken. När vi kom fram så bjöd Louise på frukt och sedan sa hon att vi skulle leka 3 lekar. Först så lekte vi Pomperipossa och några av barnen fick också vara häxan som trollade bort ett "trollbarn". Sedan lekte vi Björnen sover och sista leken vi lekte var Törnrosa, barnen tyckte lekarna var roliga och vi sa att vi ska leka dessa lekar flera gånger.
                                   
 
När vi kom tillbaka till förskolan så fick fyra barn följa med Mia till "miljöstationen" för att sortera våra tidningar och mjölkkartonger. När vi kom fram så var det väldigt spännande för de stora kontainrarna skulle bytas ut för det var fullt i de andra kontainrarna. Så vi fick se när de nya sattes på plats. men efter en stund så kunde vi få börja sortera våra tidningar och mjölkkartonger.
                 
 
Nu vill vi önska alla barn och föräldrar en trevlig helg.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0