Måndag, tisdag och onsdag vecka 46

Hejsan!
 
Hur har veckan sett ut på Arken?
 
I måndags hade vi utedag tillsammans med Duvan då Duvans personal var inne och planerade och utväderade. Vi lekte ute i bland löven och alla cyklarna.
 
Igår hade vi samling inne på vår blåa matta där höll Louise i "Gubben höst-samling" barnen satt lugnt och stilla när de lyssnade på vad som skulle hända med farbrorn.
 
Louise berättar om "Gubben höst"
 
Idag har vi haft en storsamling tillsammans med Duvan då Jennie höll i Himmelbitarna. Jennie berättade om "De fem brödbitarna och de två fiskarna" om hur de kunde räcka till alla 5000 personerna som var där och lyssnade på Jesus. Barnen smakade på brödet och tyckte det var häftigt hur det kunde räcka till alla.
 
 
 
Barnen väntar på Himmelbitarna.
 
Vi pratade om att vi alla kan testa att fråga Gud om hjälp ibland - vem vet, han kanske kan hjälpa dig att hitta den borttappade nallen?!
 
 
 
Jennie dramatiserar Jesus. 
 
Här är bröd och fiskar som de fick dela på.
 
Imorgon ska vi gå iväg till hembygsparken och då behöver barnen ha bra med kläder på sig även vantar, halsduk och en varm mössa.
 
Ha en glad onsdag!!
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0