Onsdag Gymnastik

    Dagens aktivitet har varit gymnastik, för både Duvan och Arken.
 
Duvans avd. fick idag vara i den mindre gymnastiksalen pga Ryssbygymnasiet var ej färdiga med sitt gympa-pass. Idag hade Gunilla planerat gymnastiken, vi började med uppvärmning och sedan gjorde vi kullerbyttor, rullade stock, balanserade med ärtpåsar på huvudet, sicksack-övning mellan koner, därefter lekte vi "Svarta ormens dans" sedan härlig avslappning till "Bach Air". Vi frågade barnen vad de tyckte om dagens gymnastik och svaren blev "bra, jätteroligt, roligt och någon sa att avslappningen var inte så kul.
 
                                                                          
 
                                                             
 
Idag fick Arkens avd. vara inne i den stora gympasalen, det tyckte barnen var spännande och stort. Idag hade vi med oss rockringar som barnen fick hoppa i och vi hade även med oss vår tunnel som barnen fick krypa igenom. I slutet fick barnen pröva på att bära ärtpåsar på huvudet, det var lite svårt de gled av. Sedan gick vi tillbaka till gården där vi hade fruktstund i vindskyddet.
 
 
                                                                         
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0