Tisdag och Torsdag Arken v 16

Hejsan!
 
Hoppas att ni alla har det bra!
 
I tisdags hade Hanna samlingen då vi fick lyssna på "Sagan om den lilla gumman" barnen hängde med i samligen och lyssnade på när kossan blev mjölkad och när katten lapade mjölk ifrån den lilla lilla stävan.
 
 
Barnen gillade sagan så mycket så de ville att Hanna skulle berätta sagan en gång till sen fick barnen känna på gumman bordet stolen m.m.
 
Igår onsdag så hade Louise gymnastik med alla barnen uppe på Duvan då Mia och Emma från Arken var iväg på HLR-kurs även Maria, Hanna A och Carina var med uppe på kursen i församlingshemmet.
 
  
  
 
Idag torsdag har vi haft den hemliga resväskan då Emma hade plockat ihop flera olika djur och saker i lådan som barnen sen fick knacka på väskan och välja en sak i som vi sjöng om.
 
 
 
 
 
Efteråt gick vi ut och lekte på gården.
 
På måndag ska vi ha skräpplockadag då vi ska göra Ryssby fint, ta gärna med extra handskar som barnen kan ha på sig när vi plockar skräp vi har även plasthandskar som vi har på oss från förskolan.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0