Måndag Tisdag & Onsdag

På måndagen var vi ute på gården och lekte, vi hade en lite springrunda då vi sprang bort och tittade på blåbären fast det fanns inga blåbär!! Sen sprang vi till rutschkanan, där vi åkte flera gånger. Sen sprang vi till myrorna och där tittade vi på alla myrorna. Sen åkte vi båt till Grekland för det blev så varmt.
Några barn lastade "ko-bajs" på skottkärran som de körde till "sitt" hus "bersån", och därinne fyllde några barn år så då lagades det tårta!
 
 
 
 
Sedan ville några spela bandy och vi spelade med både stora och små bollar.
 
 I måndags gick vi ej till skogen för Mia har inskolning och började det en ny kille som vi hälsar välkommen till oss på Arken.
 
På tisdagen gick några barn till biblioteket med Emma för att låna nya böcker, sedan läste vi "Laban och Labolinas jul". Sedan gick vi till kalvarna tittade på dem. Sen gick vi hem till förskolan för att äta taco-paj som vår kock Hanna hade lagat till oss, oj vad det var gott och smaskens.
 
 
 
 
Kolla Mia vilket lååångt rönnbärshalsband jag, gjort sa denna killen, den är ju nästan lika lång som jag , sa han.
 
 
 
 
Här lagar vi rönnbärskaka med Mia-Maria, sedan ska kakan skjuts in i ugnen!!
 
Idag, onsdag kom det en "Indian" till förskolan, men det var ju bara Mia som klätt ut sig. Vi sjöng och räknade "En och två och tre indianer"... (ända upp till 10) med fingrarnas hjälp.
 
 

Ha en bra dag!
 
Hälsningar Arken
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0