Måndag Tisdag Onsdag V.4 Duvan

Måndagen : Duvans personal planering. Pulkaåkning i backen tillsammans med Arkens avd. Efter lunch hade Mia 5års-grupp, denna veckan arbetar vi med siffror. Barnen fick skriva siffran 1 och även färglägga former.

 

                           Här bygger några koja, och de läser bok för varandra. Mysigt!

                 

                               
 

Tisdagen : Vi gick på sagostund till skolan , Siv, från sagomuseet berättade sagan om två får som var busiga och ville rymma!! Det tyckte barnen var en rolig och spännande saga. Vi passade också på att låna nya roliga böcker till vår avdelning.

                                      

 

Efter lunch så firade vi en tjej som fyllt 4 år. Vi sjöng och hurrade och sedan bjöds alla barn på fruktsallad och glass.

 
 
 

               

 

5års-gruppen inställd pga sjukdom (många 5-åringar borta).

 

Onsdagen:  Idag gick vi på gymnastik, vi hade ”Bamse-gympa”  till härlig musik som vi gjorde olika rörelser till. Sedan fick barnen välja på en lek och alla barnen ville leka ”Svarta Ormens dans”. Efter lunch läste Maria saga och sedan fri lek. Mia hade 5 års-grupp där vi fortsatte med siffran 2, vi pratade också om vad på kroppen som vi har två av.

                             

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0