Arken v. 24

Hejsan alla föräldrar!
 
Denna veckan har bara rusat iväg och nästa vecka är det midsommarfest på förskolan kl 18,00 - 20,00. Ta gärna med blommor till midsommarstången så att den blir extra fin.
 
I måndags gick vi alla tillsammans till badplatsen där vi lekte och hade skoj, några barn lekte "Under hökens vingar kom" den vara både rolig och lite svår. Men vi hade många färger på oss så vi klarade oss länge.
 
På tisdagen så gick vi ut tidigt på förmiddagen då det var fint väder och sen gick vi iväg några barn till biblioteket och lämnade tillbaka gamla böcker och lånade nya böcker som vi få ha hela sommaren.
 
 
 
   
 
I onsdags var vi ute på gården där vi blåste såpbubblor som barnen fick försöka fånga på papper som vi sen kunde titta på, blev det något? Kom gärna in och titta på våra bilder inne i förskolan.
 
 
 
 
Igår var vi uppe i kyrkan och tittade på skolavslutningen där alla barn från skolan var med och sjöng och spelade instrument det var både fint och trevligt.
 
Idag (fredag) har vi haft fri-lek på förskolan där några barn var uppe på duvan och några barn var kvar nere på arken det var blandat både barn från duvan och arken på vardera avdelning.
 
Hoppas att ni alla får en fin helg!
 
 


Kommentarer
Annie göransson

Nu har även jag hittat in här! Så himla mysig och bra blogg :)

2013-06-16 @ 13:24:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0