Tisdag Duvan V.11

Igår tisdag gick Gunilla och Hanna med fyra barn till badet. Vattnet var så varmt och skönt så vi badade och hade roligt en lång stund. Sen bastade vi och duschade. Det var gott med lasangne när vi kom tillbaka till förskolan.
 
Mia och Marianna gick med sju barn på studiebesök, det var en mammas arbete som vi besökte. Vi gjorde studiebesök hos en hårfrisörska och nagelmanikyrist! Vi fick nagellack på våra naglar och alla fick välja en varsin färg på naglarna. 
 
 
 
                                                   
 
 Sedan fick några barn hårsspay i håret och några fick en fläta. Hårfrisörskan visade också saxarna och kammarna som man måste ha, när man ska göra hårefint i olika frisyrer.
 
 
 
                                          
 
 
Detta var ett mycket lyckat studiebesök och barnen var jätteglada för att få komma till "frissan" och se vad man gör i det yrket. När vi kom tillbaka till förskolan så visade barnen stolta upp sina nya frisyrer och vackra naglar!
 
 
 
Vi tackar så jättemycket att vi fick komma och se vad en hårfrisörska gör på sitt arbete, och vi får väl se om det kanske blir nårga nya blivande hårfisörskor och frisörer!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0