Tisdag och Onsdag Duvan V.10

 
Igår tisdag började vi att rita "min pappas yrke", vi ska ju ha en utställning om föräldrarnas yrken i April på Ryssby bibliotek.
 
 
                                         
 
Sedan gick vi till skolan för att lyssna på Meg från sagomuseet hon berättade och ritade sex sagor för oss, den första handlade om en gubbe och en gumma som var sura på varandra och en prinsessa som tappade bort nycklen och de andra fyra sagorna får barnen berätta om..
 
 
                                          
 
 
 
 
 
På eftermiddan fick vi besök av en kompis som hade hittat vårtecken hemma i hönshuset! Hönorna hade nämligen värpt de först äggen och de åkte dem hit för att visa oss, så jättesnällt, så på fredag ska vi baka nåt gott med äggen.
 
 
                    
 
 
 
 
Idag onsdag gick vi på gymnastik , vi balanserade med ärtpåsar, hoppade i ringarna, gick balansgång sedan avslutade vi med en lek där Mia var häxan Pomperipossa!!
 
Efter dagens lunch övade vi på sånger till på söndag. Idag skulle vår nya präst som heter Anna ha kommit till oss men hon blev tyvärr sjuk.
.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0