Tisdag och Onsdag Duvan V.12

Igår tisdag gick vi på sagostund till biblioteket där fick vi lyssnade på den spännande sagan om den förtrollade pissepottan. Be gärna era barn att återberätta den, detta var sista sagostunden för denna terminen. De hade också en utställning på söta katter som vi tittade på och beundrade.
 
 
Idag onsdag har vi varit på gynastik på skolan. Vi började med uppvärmning och sedan var det olika stationer, springa mellan koner, lägga en ärtpåse på bröstet, nacken, magen mm. Vi rullade kullerbyttor och rullade stock sedan avslutade vi med att leka en lek, Kungens söner, därefter var det dags för duscha.
 
                           
 
När vi kom hem lekte vi på gården några åkte pulka och några byggde en is-igloo, och vi lekte "En bonde i vår by hopp hej faller allan lej...."
 
 
Prästen Anna kom idag och berättade att hon ska komma till oss varannnan onsdag och berätta för oss om olika händelser och traditioner. Idag frågade Anna oss omvi vet varför vi firar påsk? Sedan berättade Anna för oss varför vi firar påsk, några barn från Arken var också med och lyssnade (de andra barnen sov).
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0