Duvan v 20 tis-ons

 
 Hejsan!
 
Igår (tisdag) var Gunilla uppe på skolan med våra äldsta barn som ska börja skolan till hösten. Louise och de barn som var kvar gjorde flaggor till Förskolans dag som är imorgon torsdagen den 16/5. Vi ska vara indelade i fyra olika grupper och barnen tävlar för ett land. Sverige, Norge, Danmark och Finland är de olika länderna som är med.
 
 
Såhär snygga blev flaggorna!
 
Idag (onsdag) har vi haft gympa uppe i skolans gymnastiksal. Vi värmde upp med följa John och huvud, axlar, knän och tår. Sedan gick vi vidare och hade lite olika motorikövningar så som balansgång, gå baklänges mellan koner mfl. Efter det lekte vi "kom som" tex ålar. Då skulle barnen åla på golvet. Vi avslutade sedan gympan med en skön avslapning med skön musik.
 
 
Efter gympan behövde vi fylla på med lite ny energi så vi åt lite frukt innan vi gick hem till gården igen.
 
 
Efter maten idag kom Anna Hult till oss och berättade om varför vi firar Pingst. I berättelsen skulle olika ljud vara med och då ville Anna att vi skulle hjälpa henne med det så vi också fick vara med och berätta berättelsen. Så när hon t.ex sa stormvind skulle vi låta som en hel storm. Anna berättade även att Pingst är kyrkans födelsedag.
 
 
Ha en fin onsdag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0