Mån v 20 Arken och Duvan Skogen

Hejsan!
 
Hoppas att alla har haft en skön ledighet!
 
Nu har våren verkligen kommit hit men ännu behövs det varma kläder då det blåser lite kyligt.
 
 
Idag har vi varit i skogen och haft med oss våra förstoringsglas som barnen fick ha och titta med, de tittade på olika djur och föremål, idag hittade barnen "mördarsniglar" som egentligen var skogssniglar som de fick se på och några barn tittade på vackra vitsippor.
 
 
Några barn och pedagoger kastade ner blommor i bäcken som man sen fick se flyta iväg i vattnet och några satt och fiskade med ett "metspö"
 
 
 
 
Det är spännande i skogen för den är så stor så man kan springa till flera olika ställen idag hittade vi gamla träd som låg nere på marken (rotvältar) Emma berättade om de olika träden och hur de hade trillat omkull.
 
Sen efter vi lekt en stund så gick vi hem till förskolan där vi åt god mat!
 
På torsdag är det Förskolans dag då vi samlas på förskolan kl 8,45  bussen går klockan 9,00. Åter ca 14,15 på förskolan.
 
Imorgon kommer det upp lappar om olika aktiviteter som vi har planerat inför Familjekvällen den 27/5 där vill vi att ni skriver i erat namn på den aktivititet ni vill hjälpa till med. ( Förskolan ansvara för allt material som ska finnas på plats den dagen.)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0