Ons och torsdag Arken v 22

Hejsan, nu äntligen är nog sommaren här i Ryssby!
 
I går (onsdag) hade vi gymnastik hemma på gården då vi började med att sätta oss på stubbarna där Carina först räknade alla barnen och sen kom Emma och berättade vad vi skulle göra på vårt gympa-pass.
 
 
Först sprang vi bort till vårt nya fotbollsmål och där sparkade vi boll mot målet och sprang runt med bollen barnen gillade att sparka boll och efter ett tag började barnen springa mot kullen då fick man först lämna bollen i en påse och sen springa upp för kullen och åka rutschkana ner eller om man ville så fick man gå ner för trappan.
 
  
 
Efter att vi åkt några gånger så sprang vi ända bort till båten där vi hejade fram alla kompisar tills vi kunde åka iväg, vi frågade då barnen var vi skulle åka och de sa till parken. Först åkte vi förbi leksaksförrådet och sen förbi sandlådan till sist kom vi fram till grinden där en pojke öppnade grinden och vi kom fram till parken. Äntligen framme.
 
 
 
Efter att vi åkt den gungande båten så lekte vi björnen sover och sen sprang vi bort till stubbarna och åt varsin frukt. Barnen var jätteduktiga och gillade hela gympa-passet.
 
Idag torsdag var det äntligen sol på himlen, därför hade vi en samling nere i vindskyddet först samlades vi alla vid grillen där vi sjöng "imse vimse spindel" sen satte vi oss på en filt och Mia började att plocka fram alla saker i lådan och det blev sagan "Guldlock och de tre björnarna". Sagan var spännande och vad skulle hända med Guldlock och de tre björnarna, stora björnen mellan björnen och lilla björnen.
 
 
När Carina kom till förskolan hade hon med sig pumpafrön som vi fick så och som ni senare ska få med hem. Det är små prydnadspumpor och vi hoppas att de gror bra.
 
 
 
 
 
 
Imorgon hoppas vi på mera solsken.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0