Duvan tor-fre v 35 & tis-tors v36

    Hej!
 
Ojoj vad tiden går snabbt nu. Nu är vi redan inne i september månad.
Förra torsdagen firade vi en kille som fyllt år i sommar.
 
Grattis!
 
 
I fredags hade vi lite målning med våra nya färger. En riktig mysfredag.
 
 
 
I tisdags var vi iväg på bad för första gången för denna terminen. Bad kommer fortsätta vara på tisdagar varannan vecka (jämna veckor).
 
  
 
Onsdag övade vi sånger till kyrksöndagen den 15/9 och efter maten var Anna Hult här och pratade om frälsarkransen. Hon pratade om den stora guldpärlan, "Gudspärlan".
 
Igår (torsdag) var vi uppe på kyrkans barntimma. Där träffade vi Karin. Hon berättade för oss vad den lilla vita pärlan bredvid den stora vita pärlan betydde. Det var "jag-pärlan". Hon hade en burk som skulle symbolisera den vita jag-pärlan och i den burken låg det ett djur, ett får. Hon berättade för oss om fåret som försvann från de andra fåren och om herden som letade upp fåret igen. För att herden tyckte att alla fåren var lika viktiga precis som vi, vi är alla lika viktiga.
 
 
Efter att Karin berättat för oss om fåret och herden fick vi måla våra alldeles egna får.
 
 
I denna veckan har vi även gjort fina bokstäver med rönnbär. Första bokstaven i sitt förnamn och första bokstaven i sitt efternamn.
 
 
Nu önskar vi er en trevlig och solig helg!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0