Arken v 5 tis ons och torsdag

Hejsan och oj vilket snö-land det blivit ute.
 
I måndags var det stängt på förskolan då vi pedagoger hade planeringsdag.
 
På kvällen var det föräldraråd med Maria, Mia och föräldrarepresentanterna protokoll finns på bloggen.
 
I tisdags gick några barn till biblioteket på Arken där vi lånade lite nya böcker. Där uppe träffade vi barnen från Duvan som hade varit på sagostund. De andra barnen från Arken var ute och åkte pulka.
 
 
 
Igår onsdag kom Karin ner till oss och berättade om den andra röda pärlan i frälsarkransen den hade namnet "Varsågod" och att man skulle vara rädda om varandra och ta hand om varandra. Efteråt fick vi göra var sitt hjärtan som blev en nyckelring. I går hade ett av våra barn en liten present till sina kompisar, ett reflex så att vi syns i mörkret.
 
 
 
 
  
 
Idag torsdag har vi haft gymnastik vi startade vårt gympapass med att värma upp till Mora träsk "klappa händerna", sen tog vi fram tunneln som vi fick krypa i och sen fick man klättra upp på rutschkanan och åka ner på blå mattan sist lyssnade vi på Barnens visor "Trollmors vaggvisor" då barnen fick ligga ner på blå mattan och slappna av.
 
 
Efter gympapasset gick vi ut på promenad och det snöade och blåste ut.
 
 
Imorgon ska vi på Arken ha "Ljudlådan".
 
 
Trevlig helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0