Arken Mån Tis Ons Tors V.46

           
 
På måndagen matade vi våra fåglar på vår hemmagård och våra fåglar är jättehungriga så vi ger dem mat flera dagar i veckan.
 
På tisdagen sjöng vi med våran Nalle "Skrubba lille Brummeman med tvål och borste i en spann. Sedan gick vi till Byns bästa Julgransbock-påkläderska Christina som ska ge vår Julius (bock) nya kläder, så han blir fin till advent då skan också få fin belysning på sig.
 
                                               
 
På onsdagen kom Anna präst och församlingspedagog Karin och vi sjöng sånger och pratade om den vita pärlan i frälsarkransen som symboliserar att den står för "godhet, frid och ljus" och det var ljuset i form av en silverstjärna som låg i asken som Karin hade med sig. Sedan fick vi måla en vacker tavla med fina färger.
 
                                
 
På eftermiddagen så kom Pippi Långstrump och hälsade på oss och Lilla Gubben var också med, så ta en extra titt på de sötingarna och se om ni känner igen era egen söting!!
 
       
 
 
 
På Torsdagen gick vi till skogen för att plocka pinnar och på vägen såg vi några söta kossor, sedan fikade vi på vår goda frukt.
 
 
 
                   
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0