Duvan ons-fre v36 +mån-tis v 37

Hej!
 
I onsdags och i torsdags förra veckan målade vi stenar till nyckelpigor.
 
 
I fredags lekte vi lekar bland annat Kims lek. Som går till så att man har några leksaker som man lägger upp på en rad. Alla barnen får titta på leksakerna som ligger framför dem. Sedan får ett barn vända sig bort och något av leksakerna plockas bort. Sedan får det barnet som tittat bort titta igen på leksakerna och försöka lista ut vilken leksak som är borttaget.
 
 
Igår, måndag gick vi till skogen tillsammans med Karin. I skogen hittade vi ett brev som var till oss på Duvan. Vi öppnade brevet och läste det. Brevet var från en svamp som berättade lite om sig själv och sina svampkompisar som finns i skogen. Svampen berättade också att det var väldigt viktigt att vi inte skulle plocka några svampar utan någon vuxens sällskap.
 
 
Idag, tisdag har vi fått besök av en kvinna som jobbar med lera. Hon är jätteduktig. Vi fick med hjälp av henne testa på att själva göra fina ugglor och draksvansar av lera som vi sedan ska ha här ute på vår gård.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0