Duvan ons-fre v37 & mån-tis v38

Hej!
 
I onsdags förra veckan kom Anna och Karin hit och pratade om "Jag-pärlan". De pratade om hur mycket Gud älskar oss alla och framför allt älskar han alla barn. Han lyssnar gärna på vad vi vill prata med honom om.
 
På torsdagen gjorde vi "3D-paraply" som vi målade i fina starka färger. Nu när det är höst så behöver man ett paraply ibland om man inte har regnkläder förstås.
 
Paraplyerna hänger på väggen uppför trappan.
I fredags kom Arken på besök upp till oss här på Duvan. Vi hade en mysig sångsamling och åt frukt ihop innan vi gick ut tillsammans.
 
Igår, måndag hade vi brandövning då barnen och personal här på Duvan fick ta sig ut genom brandtrappan. Sedan fick vi springa bort till kullen och ställa oss på en rad och svara ja när våra namn blev uppräknade.
Efter brandövningen gick vi till hembygdsparken och åt frukt och sedan tog vi en promenad genom Ryssby.
 
Idag har några barn varit iväg och badat med Mia Maria och Gunilla. De andra barnen stannade kvar på förskolan och gjorde hösthjärtan tillsammans med Louise.
 
 
Vill också påminna er om att gympan drar igång på torsdag igen. Så ta med gympakläder- ej skor, tvål och handduk.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0