Arken Mån Tis Ons Tors & Fre V.43

På måndagen gick vi ut till vår båt å fiskade sångkort tillsammans med Gubben Pettson, Grannen Gustavsson med hunden och katten Findus .
 
 
 
På tisdagen gick vi till "vår" kyrka för att lyssna på orgelkonsert som kantor Oskar framförde och vi fick gissa vilka barnvisor som Oskar framförde. Denna konsert var mycket uppskattad
 
                          
 
På onsdagen hade vi genomgång på vår teater som vi skulle spela upp på torsdagen!
 Så på torsdagen bjöd vi in alla barnen på Duvan till utomhusteater i vårt trädgårdland!
Första teatern heter Gubben Pettson och tant  Beda!
 

                                                             
       
 
"Gubben Pettson är sååå ensam så Tant Beda kommer på besök med en present till Gubben Pettson. När Gubben lyfter på filten så är det ju en katt som Beda ger till Gubben för att han har varit så lessen. "Det var en katt ju sa Gubben och han ska heta Findus, jaa så får han heta!!!
 
 Sedan spelade vi en till teater som heter Rävjakten!
"Gubben Pettson får besök av Grannen Gustavsson som har haft påhälsning av Räven!! Han undrar om räven har varit hos Gubben Gustavsson och tagit några hönor, men se det har inte varit nån räv hos oss säger katten Findus, vi har kvar våra hönor de kacklar så mycket hela tiden"!! Grannen muttrar vidare om räven som borde skjutas!! "Katten Findus tycker grannen Gustavsson är dum mot räven! " Rävar ska man inte skjuta de ska man skrämma säger Findus"! S Sedan gömmer sig Katten Findus, hönorna och gubben Pettson inne i trädgårdslandet där de väntar på att rävan ska komma smygandes"! Titta titta ropar barnen ur publiken, räven kommer,  räven kommer"! Hönorna, Findus och gubben skrämmer räven som kommer smygandes för att ta en höna!" Mucklorna sitter å ropar räven kommer räven kommer!
 
  
 
  
 
   
 
 
 
 
 
 
                                                    
 
 
  
 
                 Vi Tackar den trevliga och glada publiken för att de ville komma 0ch se vår teater !      
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0