V 42 avd. Arken

På måndagen så spelade vi teater på avd. Arken. Först framträde pedagogerna teatern som var "Bockarna Bruse" efteråt fick barnen spela de olika karaktärerna. 
 
  
 
I tisdags gick några barn tillsammans med katten Findus till biblioteket för att lämna tillbaka gamla böcker och låna nya böcker.
 
 
 
På onsdagen kom Camilla och pratade om Jesus och att alla ställde sig runt omkring honom medan Sackaios inte såg Jesus så han klättrade upp i ett träd och då såg Jesus honom i trädet.Efteråt fick de barn som ville ha hjälp med att rita av sin hand och arm till ett träd. Barnen fick sedan limma fast olika sorters silkespapper på sitt träd.
 
 
 
Vi har även firat en pojke på vår avdelning som fyllt 3 år Grattis!  
 
 
I torsdags hade vi fotografering så då hade vi lässtund i soffan.
 
 
Idag, fredag har barnen fått lyssna på flano-sagan om "Petter och hans fyra getter" sagan berättades upp två gånger då det blir en upprepning för barnen.
 
 
Under fruktstunden fick barnen räkna sina bananskal och se hur många bananbitar de ätit.
 
 
 
När vi var ute kom vi på att fåglarna behöver mat så då gick vi bort till förrådet för att hämta fågelmatsbehållarna den satte vi upp och fyllde på med mat.
 
 
Trevlig helg!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

prastgardenryssby.blogg.se

Hejsan! I denna bloggen kommer vi pedagoger på Prästgårdens förskola att dela med oss vad som händer ute hos oss i Ryssby. Välkomna!

RSS 2.0